Monday, June 29, 2009

one drop perfume-

sekarang ni glamour btul pasal perfume ni..aku sdiri pon dah try..ok not bad..sbnryna pernah tau pasal perfume ni dah lama dah 2 yrs back kot..tp time xdela glamour mana so xde hati pon nak try ..skrg bila dah glamour ni br cuba okla dalam keadaan gawat2 skrg ni..hahaha..hahaha
aha kalu nak tau lebih lanjut pasal one drop perfume haha blh ajer..nak oder pon blh cost penghantaran percuma lagi utk yg oder lebih dari 2..

okay tinggalkan pasal one drop ..

sekarang tgh pening pikir mana nak antar aisyah n arwen nie next week nani aka bibik yg jaga 2 org ni dah nak balik dia xmo sambung dah yerla dah 2 tahun tp bagus btul budak nani ni mmg blh harap walopun baru umur 20tahun. ..hu..huu..tekanan btul la bila pikir nak cari org jaga bebudak ni..erm...dahla skrg indon dah stop supply maid kt msia lagi ler..bertambah mahal kot agensi2 yg supply maid..nampak nya papa diorg la tuh kena dok rumah jap sementara settle
cakap pasal maid ni..katanya gov nak amk muslim maid dr philipine plak..tp satu ler mcmne komunikasi nanti tu..he..he.. sb kalu ikutkan mmg ada contact yg blh cari maid dr cambodia yg islam tp satula masalah bahasa..itew yg buat kitorg pikir 3,4 kali nak amk maid sana walopon cost agak murah... ermm..

2 comments:

Anonymous said...

i pun dh try set perfume putih yg baru tu.wangi sgt..mmg berbaloi la..

znurul said...

meh sini biar aku jaga anok2 mu ...