Thursday, July 16, 2009

my online garage sales

topic atas mcm ye..ye jer ^_^. Sebenarnya 2 hari lepas kemas2 n reorganize wardrobe rupa banyak nya barang2 yg ku beli tp xterpakai or terguna pon..so nak let go kt sini maybe ada sapa2 intersted to just let me know okay..

here goes..
my blouse/tunic wt really nice embroidery ..reason for letting this cute blouse up for sale bcoz i have 2 same piece of it one is size M and another one size S. Nak let go the one yang size S obvious reason hu..hu..don't think i can fit it..


still got tag.. never wore..bought in Jakarta..
Saw this look alike blouse at KL CenTral shop selling rm100++
My price RM50 (Not including postage cost)

lagi..dermalogica toiletries bag..got tis bag during EIG staff warehouse sales..memandangkan time tu aku mmg staff kat situ so i got e privilage to buy dermalogica premium ..tapi biasala perempuan kan beli tgk mcm agak2 murah tu mula membeli terlebih2 got 2 pc of tis bag..


Sangat2 berguna untuk letak barang makeup or toiletries bila kita balik kg ,pg holiday ker,outstation ke dan seterusnya la :)

never used,still in very good condition
Price : RM10 (not including postage)

Anyone interested drop me an email or left ur comment to further discuss on payment mode ^_^
setakat nilah dulu mata dah ngantuk next time boleh upload lagi..

6 comments:

znurul said...

lawo baju tu ...tapi konpem aku x muat...tapi kalu mu bagi free, aku rasa boleh muat tu...wakakaka..

Shikin@Ummi AN said...

Cantiknya baju tu....cam teringin je nak beli...labuh mana ek ukuran baju tu?

jane said...

shikin baju tu bahu dia lebih kurang 14.5" tp yg lain tu nanti mlm kang la saya ukur terlupa plak tang ukuran sb ni 1st time jual2 barang dlm blog ni :)

jane said...

nurul mung xmuat..yer la tu..nak beli xapa aku tolong alter utk mun hehhe xpon kita tukar nak kek lapis srwak mun....
nurul bila order utk kek lapis serawak ning jgn lupa aku nak oder..

shiemz said...

Hi blankko..lama x nampak... Wah, dah buat bzness ker? Baby pun dah besar...comey.. :D

jane said...

hi..shiemz..business..he..hee ala business kedai runcit nih..kecil kecilan..aha skrg xmenang tgn dah menjaga 2 org nih..:)