Tuesday, October 14, 2008

catatan yg tertunggak...


ahad 14 oct 2008

nuha yg tembam...



adam n nuha


last week ahad br berkesempatan pg melawat member yg bersalin n baby dia dah pon masuk 4 bulan...xder masa ni baru ada masa pg melawat aka opn hse skali la...so sempat jgk jumpa ngan member2 lama yg lain..pekena bihun sup utara...gitu ..request ngan tuan umh
nk makan laksa tp dia ckp xleh makan laksa lagi sb dia masih dlm'pantang' makan laksa..yerla org blh utara depa pantang makan laksa lama mcm MIL la xbg makan laksa..tp bila blk tgganu mak siap beli laksa sb kt tgganu ckp blh makan lepas dah abis pantang heeh..hehe
anyway...sempat la aisyah jumpa ngan wafi,nuha n duanne adam...

Aisyah dah toys baru dari aritu lagi mmg teringin nak beli mini kithe
n kat aisyah..tp bila tgk kan harga kat toy r us..pikir 2,3 x...last2 aritu nmpk kat tesco harga pon still within e budget..so dapat jgk aisyah mini kitchen walopun xsemewah kitchen kat toy r us...tp kira okayla...sekarng ni aisyah pon dianye daya imiginasi lebih2...jer siap bg kitorg makan n lepas tu tanya 'sedap tak mama'..bleh..hari2 la kitorg makan angin dr lauk yg dimasak aisyah hahaah..


-------------------------------------------------------------------------------------------------

2 comments:

Cujie said...

nanti nak pergi la makan kat restaurant asiyah nih
teringin nak makan western...
ada tak?

dELLAila said...
This comment has been removed by a blog administrator.