Tuesday, October 7, 2008

raya kali ni..

PhotobucketPhotobucket

Raya kali nie sekali lagi berpeluang tgk MIL buat ketupat pala
s n buat keskian kalinya i've failed to menganyam daun palas tu menjadi ketupat..last2 tengok jer la org buat...dr A-Z...lgpon pregnant kali mcm cepat penat la..n asyik nak makan asam jer beza time aisyh dulu...itu yg mlm2 buta boleh pg dapur lg makan laksa mak mentua he..he..
Aisyah plak biasala balik kg sronok la dia sebab ramai makcik2 dia yg melayan..raya pertama tu aisyah agak borinkla sb kawan seangkatan dia xder esk tu bila 2 cousin dia balik dia mmg excitedla...punya sronok main sampai ada satu time dia lupa nk ckp dia nak buang air dah dia buang air dalam bj raya dia...

Tp tahun ni raya yg bestnya hari raya ke-dua kitorg pg shoppin kt padang besar hahhah...1st time dlm sejarah hari raya kedua xpakai bj raya pon...
cuma aisyah laa melaram ngan baju raya dia...

raya ketiga ..sampai la kitorg kt tgganu...penuh rumah my parent maklumla adik-beradik i kan 11org n semua ada memang meriah betul..yang klakar ada yg kena swtich bilik ada yg kena share@ bilik especially those yg belum kawen heheh ....

kitorg gerak balik dr tgganu ari isnin reason why i take leave on monday coz i do not want to be stucked in jem this year...n ok la mmg xjem pon sampai kl pukul 2ptg....
pejam celik rupanye dah lepas pon raya rasa mcm kejap sangat masa berlalu..raya next yer nampaknya kitorg raya berempat la ...insyallah..:)

tahun ni la rasanya balik tgganu pg raya sampai ke
dungun n kemaman...jumpa member lama kat dungun..dpt 'good news' dr dia tp tuan punya dh kasi warning xblh ckp lagi heheheh so tggula citer dr dia..muah..muahaa..dr dungun gerak ke kemaman sampai kt kemaman dlm pkl 6.30ptg...sembang2 puas2 la kitorg...alamaklumlah my group of friends sama jer ngan hband group of friend sb kita sama2 matriks so kenkawan2 pon kalangan yg sama ha..haa..

selesai tu terus balik k.trg baalik sampai rumah pkl 11...dah kepenatan time tu...aisyah pon dh tertido dlm keter dah....


Photobucket
~

2 comments:

Mohd Kamal said...

thn nie cuti panjang igt nk raya puas².. akhir nyer 'kepuasan' rasa nk abih kan cuti ni..

Mohd Kamal said...

lupe plak..

Salam ziarah n Kenal..