Thursday, January 29, 2009

~entry memacam~



Akitiviti sepanjang cuti 4 hri bercuti..

~family happy2 day~
Acctually bukan senang nak dpt semua satu family kitorg bkumpul..al maklum there are 13 of us including my parents la..tu blm masuk sil,la anak sedara2 ...kalu time raya pon sama kadang tu tahun ni abg aku turn nya raya kt rmh wife..so by e time dia blk aku plak dh berangkt ker rmh mak mentua..itu la sebabnya susah sgt nak dpt kitorg berkumpul satu family..heheh...
mcm haritu pon kitrg pg berpicnic2..pon ada 2 of my younger brother also missed tis picnic..since he already come bck to last weekend so tis public holiday he decide to stay in KL...but eventhough xcukup korum la katorg we still enjoy the picnic...tuh pon since last minit nye event jenuh jgk aku nak mengumpul adik2 ku..yerla sorang tgh main futsal sorang kat bengkel keter...tp last2 dapat jgk masing2 datang...so out of 11 sibling dapat kumpul 9org tu dah kira bagus dah tuh ..hehehe

tempat : Angolia Beach resort,Marang Terengganu(acctuallu my sis in law yg beria2 nak ajak kitorg pg pantai sambl berbarbeque...)

Erm resort tu kira okla..xder la lawa giler tp still comfortable..got 3 queen size bed...for rm140/night..

yang pasti yg paling seronak adalah asiyah..rasanya ni 1st time bwk di pg pantai..fuh sampai rasa xterkejar la dia kat pantai tu..risau jgk kan..sb time waktu mcmni mmg ombak agak besar..so kena jaga..sb tu masing2 xdibenarkan berenang2 ker mandi ker cuma boleh la main2 pasir dipersisiran pantai tuh...layan gambo lagiii..


~mom wth my sister n sister in law~

-activiti slps kekenyangan ~yg sebenarnya diorg ni suh aku snap pic tgh melompat hee..hee tp nila hasilnya lantak la korang haha~

ni gambar my sibling wt my parent n sis in law aku xder sb tukang snap pic heheh,so agak2 kalu ikut turutan my sibling mana yg 1st ,2nd..3rd...untill 8th hahaa cepat2 nak bg present nih~ he..he

~adikku bertunang~

At last slps my wedding tahun 2005 ari takde aktiviti bertunang ke kawen ker sampaila last week turn adik aku bertunang tp ada 2 lagi abang dia belum bertunang kira ni dah sampai serula tuh...
erm..rupa2 nya dah besor2 adik2 ku kan.. memula tuh my mom mengelabah jgk la sb xder siapa nak tolong dia buat hantaran sb masing2 kt kl..so aku pon beli jerla kotak ngan reben2 walopon aku tau aku bkn nye creative bab nk hias2 menda2 ni...tp last2 jadi jgk la kotak hantaran yg paling simple..hee xpa..aku suka hahahahh...biasa aku tetap pilih kaler hijau..my fav colou.



sedikit pasal my brother nie erm acctually kalu kt rmh dia ni still pon aku anggap mcm kanak2 riang lagi haahah..kitorg selamba ajer kutuk mengutuk la..kekadang aku pn xperasan dah 26thn dah..since adik beradik kitorg kan ramai 11 org gitu..so aku pon xsempat perasaan la setiap org punya kecenderungan..cuma aku tau dia ni dr kecik suka main bola..sampaila dia masuk myteam dulu br la aku tau yg dia ni kecenderungan ke arah itew..erm flash back cket la time dia di my team..layann ajer...


setelah cari2 ada gambo2 time dia pg MU jer dalam simpanan kakak dia he..hee..tp ni gambo dia time 3 tahun yg lepas...skrg ni gini dah rupa anak teruna mak aku ni haha..



ok tinggal la bab adikku itu semoga tahun ni tahun yg succsess utk diorg alhamdulillah...

18 comments:

Anonymous said...

In it something is. Now all became clear, many thanks for an explanation. [url=http://cgi1.ebay.fr/eBayISAPI.dll?ViewUserPage&userid=acheter_levitra_ici_1euro&achat-levitra]achat levitra[/url] Yes, correctly.

Anonymous said...

hi, how are you? synthroid online [url=http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx]cheap synthroid[/url] http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx online

Anonymous said...

hi, how are you? synthroid online [url=http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx]cheap synthroid[/url] http://dotnet.org.za/members/cheap-synthroid-online.aspx online

Anonymous said...

la rГ©ponse IdГ©ale http://runfr.com/tag/10mg cialis 10mg cialis 20mg

Anonymous said...

Bravo, que la frase necesaria..., el pensamiento magnГ­fico [url=http://nuevascarreras.com/cialis/ ]cialis 5 mg generico [/url] Congratulazioni, splendida idea cialis precio mexico

Anonymous said...

Quels mots nГ©cessaires... super, l'idГ©e remarquable http://runfr.com/acheter-cialis viagra viagra en ligne france

Anonymous said...

[url=http://italtubi.com/tag/generico/ ]levitra acquistare [/url] pfForse hai ragione. levitra generico

Anonymous said...

Merci pour le conseil, comment je peux vous remercier ? achat cialis cialis 20mg

Anonymous said...

Oui, tout Г  fait http://runfr.com acheter viagra generique acheter viagra sans ordonnance

Anonymous said...

Hello! I'm newbie in Internet, can you give me some useful links? I know only about Yahoo [url=http://yahoo.com]Yahoo[/url] http://yahoo.com Yahoo

Anonymous said...

Y cГіmo obrar en este caso? http://nuevascarreras.com/tag/cialis-online/ comprar cialis en andorra I versati in questa materia. Dobbiamo discutere. cialis vs viagra vs levitra ouibrtdkke [url=http://www.mister-wong.es/user/COMPRARCIALIS/comprar-viagra/]cialis online[/url]

Anonymous said...

Questo messaggio ГЁ semplicemente incredibile) [url=http://lacasadicavour.com/cialis/ ]cialis senza ricetta [/url]Posso chiederle? cialis 5 Magnifica frase

Anonymous said...

お仕事は何ですか? [url=http://japanese-garden.org]バイアグラ[/url] バイアグラ 服用

Anonymous said...

Bravo, quels mots nГ©cessaires..., l'idГ©e excellente [url=http://runfr.com]a quelle moment prendre le cialis[/url] http://runfr.com generique cialis 20mg cialis prix acheter cialis

Anonymous said...

http://www.cocurry.com/forum/posting.php?mode=reply&f=11&t=5690
http://www.dwgt.net/forum/viewtopic.php?p=97808
http://www.babylonlodge.org/phpBB2/viewtopic.php?p=25108

Anonymous said...

http://markonzo.edu falllecture http://accutanez.indieword.com/ http://riderx.info/members/atrovent-inhaler-atrovent-facts.aspx http://blog.tellurideskiresort.com/members/aciphex-side-effects.aspx learnedthere everitt

Anonymous said...

I confirm. All above told the truth. We can communicate on this theme. Here or in PM.

family sex stories said...

He walks over and starts to take off my wifes skirt. Teela displayed abalanced set the outer lips were there, certainly, but the inner ones werealso present, with little pinkish brown tags that were currently spread tooffer just a glimpse into her coral pink core.
sexual spanking stories
secret masturbation stories
free masturbation stories
adult theater sex stories
date rape stories
He walks over and starts to take off my wifes skirt. Teela displayed abalanced set the outer lips were there, certainly, but the inner ones werealso present, with little pinkish brown tags that were currently spread tooffer just a glimpse into her coral pink core.